RTV Oost plaatst 112-nieuws op site en Twitter

Sinds vandaag plaatst RTV Oost op haar site en Twitter ’112-nieuws’ uit Overijssel. Branden, ongelukken, misdrijven, opsporingsnieuws, vermissingen, allemaal valt het onder het ’112 nieuws’. Dit nieuws wordt volgens Gerson Veenstra veel gelezen en om het de mensen gemakkelijker te maken kun je vanaf nu het nieuws bekijken via www.rtvoost.nl/112 en via Twitter @overijssel112. Het nieuws wordt ook gewoon nog op de voorpagina van rtvoost.nl geplaatst.

Bij het ’112 nieuws’ worden ook regelmatig onderwerpen geplaatst die worden behandeld in het opsporingsprogramma Onder de Loep van TV
Oost. Ook worden er P2000 meldingen getweet van grotere ongelukken en branden in Overijssel.

Lees hier meer over Overijssel 112 op de blog van Gerson Veenstra

Ik ben Danny van den Bosch en ben de hoofdredacteur van de RTV Oost Fansite. Ik ben al een hele lange tijd fan van RTV Oost en deze site is daaruit voortgekomen. Meer informatie over mij vind je onder het kopje 'informatie'.

Heb je een vraag of een opmerking? Mail me dan naar danny@rtvoostfan.nl